Meubelatelier Jacco Bakker b.v. is erkend door en aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. 
 
Garanties van CBW-erkend:
CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:
  • Extra goede garantie, tenminste 2 jaar
  • Een nette aanbetalingsregeling*
  • Onpartijdige klachtafhandeling
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling*. Ze bieden een extra productgarantie. En mocht je een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalings bedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%.

Zie voor de exacte regeling, beperkingen en werkwijze de CBW-erkend voorwaarden in de PDF hierboven.
Kijk op http://www.cbw-erkend.nl/ voor meer informatie over de CBW en de erkenningsregeling.