Wij maken meubels voor in de woonkamer,
badkamer, slaapkamer, keuken, kantoor en voor
projecten. Kom langs onze showroom of maak
een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Woonkamer

Geheel op maat en naar uw eigen wensen, maken wij uw meubel of interieur in eigen meubelmakerij. Modern, landelijk of klassiek; alles is mogelijk. Dit kan een ontwerp van ons, maar ook een ontwerp van uzelf of uw (binnenhuis)architect zijn. Uiteraard denken en adviseren wij graag mee over het ontwerp en de uitvoering hiervan.
 
Bekijk in onze catalogus de vele kasten en tafels voor de woonkamer die wij reeds vervaardigden.

Keuken

Een keuken op maat klopt! Naar uw eigen wensen ontwerpen en maken wij uw keuken in iedere stijl en indeling. Strak en modern, industrieel of juist landelijk, alles is mogelijk. Graag maken wij met u een afspraak om de wensen te bespreken en hier vrijblijvend een ontwerp met offerte voor te maken.

Bekijk in onze catalogus onze reeds gerealiseerde keukens.

Slaapkamer

Uw gehele slaapkamer interieur kunnen wij voor u op maat vervaardigen. Van bedombouw tot inloopkast, met maatwerk kan alles op elkaar worden afgestemd, geheel volgens de door u gewenste stijl, sfeer en indeling. In onze showroom laten wij u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk onze catalogus voor reeds gerealiseerde slaapkamers.

Badkamer

Om de ruimte in een badkamer optimaal te benutten, is een badmeubel op maat vaak de mooiste oplossing. Zwevend of staand, in hout of gespoten in kleur; onze meubelmakers weten uw wensen te vertalen in een prachtig badmeubel. Ook naadloze Acrylsteen wasbakken maken wij geheel op maat. Laat u door ons adviseren!

In onze catalogus vind u meerdere badkamer meubels door ons vervaardigd.

Kantoor

Van directiekamer tot vergaderruimte, een werkplek op de zaak of gewoon bij u thuis; ook voor uw zakelijke inrichting kunnen wij u van dienst zijn. Met een indeling en sfeer waarbij u het beste functioneert!
 
In onze catalogus krijgt u een beeld van de vele zakelijke mogelijkheden van reeds gerealiseerde projecten.

Projecten

Van restaurant tot kleding- of wijnwinkel; de meest mooie, exclusieve zakelijke interieurs worden door ons op maat gemaakt. In overleg met u of uw architect wordt het sfeerbeeld, materiaalkeuze en de indeling bepaald. 
  
Ook op het gebied van High-end audio weten steeds meer specialisten ons te vinden. Voor Hepta Design Audio vervaardigen wij alle luidsprekerkasten en voor Rivasono, specialist in akoestiek design, o.a. akoestische diffusors en luister- en bioscoopruimtes.
 
Meer voorbeelden in onze catalogus, waarbij diverse projecten worden uitgelicht. 
 

Onze werkwijze

Wij denken graag met u mee: niet alleen op gebied van uitstraling en indeling, maar ook qua constructie en functionaliteit. Ook het geven van een compleet binnenhuisadvies behoort tot de mogelijkheden.

Nadat in het eerste gesprek uw wensen duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag. Geheel vrijblijvend maken wij een tekening op schaal met een prijsberekening. Hierbij wordt ook rekening gehouden met transport en montage ter plaatse, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Soms is een ontwerp of voorstel in één keer goed, maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat er toch nog wat gesleuteld moet worden aan het ontwerp of uitvoering. Samen met u wordt alles doorgenomen en toegelicht.

Nadat het ontwerp geheel naar uw zin is kunnen wij in de meubelmakerij aan de slag. Met moderne machines, maar met gevoel voor traditie en kwaliteit ontstaat uw ideale meubel of keuken in ons atelier. En natuurlijk bent u van harte welkom als u, tijdens het vervaardigen, uw meubel of keuken wilt bekijken. Nadat het helemaal gereed is, wordt alles met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Uw meubel of keuken wordt door onze eigen meubelmakers bij u thuis in elkaar gezet. Deuren en laden worden vakkundig afgehangen.