Logo
Hoe kan ik een meubel of keuken op maat laten maken?
 
De kennismaking:
Vaak begint het traject van een meubel op maat in onze showroom. Hier kunt zich laten inspireren en in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar maken: wat voor type meubel of keuken zoekt u en aan welke eisen moet dit voldoen. Uiteraard denken wij met u mee: niet alleen op gebied van uitstraling en indeling, maar ook qua constructie en functionaliteit. Het geven van een compleet binnenhuisadvies behoort ook tot de mogelijkheden.
 
De offerte:
Nadat in het eerste gesprek uw wensen duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag. Geheel vrijblijvend maken wij een eenvoudige tekening op schaal met een prijsberekening. Hierbij wordt ook rekening gehouden met transport en montage ter plaatse, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ongeveer een week na uw aanvraag ligt een uitgewerkte offerte op uw deurmat!
 
De details:
Soms is een ontwerp of voorstel in één keer goed, maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat er toch nog wat gesleuteld moet worden aan het ontwerp. Samen met u wordt de offerte doorgenomen en toegelicht.
 
De uitvoering:
Nadat alles voor ons, maar uiteraard ook voor u, helder is en het ontwerp helemaal naar uw zin, kunnen wij in de meubelmakerij aan de slag! Met moderne machines, maar met gevoel voor traditie ontstaat uw ideale meubel in ons atelier. En natuurlijk bent u van harte welkom als u, tijdens het vervaardigen, uw meubel of keuken wilt bekijken! Nadat het helemaal gereed is, wordt alles met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Uw meubel of keuken wordt door onze eigen meubelmakers bij u thuis in elkaar gezet. Deuren en laden worden vakkundig afgehangen.
 
Het genieten:
Vanaf nu begint het onvoorwaardelijk genieten van uw droommeubel!